Säker drift

Det finns många fördelar med att låta oss vara er energisamordnare. En av de främsta är att vi har koll på ert system dygnet runt, alla dagar i veckan. Detta är betydligt bättre än att ha flera olika firmor som kommer två gånger om året och som inte kan ställa in systemen optimalt då de inte har några värden att utgå från.

img

Stambyten

Stambyten är en av våra specialiteter. Vi erbjuder omfattande tjänster för att byta ut och modernisera byggnadens VVS-stammar. Vårt erfarna team hanterar projektet från början till slut med noggrannhet och professionalism

img

Optimering av värmesystem

En optimering av värmesystemet i din byggnad innebär att kalibrera systemets vattenflöde för att anpassa det efter varje radiator så att respektive radiator får rätt effektavgivning. Vi kan ta hand om uppgraderingar och utbyten av undercentraler, radiator- och stamventiler. Genom att göra detta optimerar vi ditt värmesystem så att det fungerar så bra som möjligt.

img

Geoenergientreprenader

Vi specialiserar oss på geotermiska energiprojekt, inklusive borrning och installation av energibrunnar för att förse nya värmecentraler och kylsystem med miljövänlig och effektiv energi. 

img

Värmepumpinstallationer och service

Dags att skaffa värmepump? Då kan vi hjälpa till! Vi har omfattande erfarenhet av att installera värmepumpar och hjälper mer än gärna dig att få din värmepump på plats. Vid behov kan vi även serva din gamla värmepump.