Vågar du ta nästa steg?

Vi är en sammansvetsad grupp av medarbetare från olika områden inom byggbranschen. Genom våra olika kompetenser vill vi kunna hjälpa fastighetsförvaltare och fastighetsägare med att få en mer effektiv energiförbrukning. Det vi har lärt oss genom åren är att många är medvetna om att man kan spara energi men få vet hur eller vilka tillvägagångssätt som är bäst.

Vi tycker att det viktigaste sättet att energibespara är att man ser fastigheten i helhetsperspektiv. Med det menar vi att kyla, ventilation, styr och värme har samma mål att få fastigheten och de som vistas i fastigheten att må så bra som möjligt fast de är olika tekniker som jobbar med de olika bitarna. Det är viktigt att man har en ordentlig samordning mellan de olika teknikerna och det har vi märkt är den största missen många gör som leder till att fastigheten inte är så energieffektiv som den skulle kunna vara. När du anlitar oss kan du känna dig dig trygg då vi ser till att samverkan mellan de olika yrkena blir korrekt så att er fastighet blir så energieffektiv som möjlig. Vi kan samordna våra projekt smidigt då vi har ett brett nätverk av hantverkare med lång erfarenhet av fastigheter så vi kan välja de bästa och mest lämpade för varje projekt.  Det finn en enkel sak som vi alltid rekommenderar våra kunder att göra och det är att MÄTA värdena. Det är inget svårt idag då de flesta system är digitala vilket innebär att de sparar data som bara är att analysera så om något skiljer sig markant så är det bra att höra av sig.

Välj FE Rådgivning –  Energiförvaltning

Kontakta oss på telefon eller e-post eller skicka en offertförfrågan till oss idag. Vi specificerar sedan tydligt vad du får och förstås får du då reda på vad den faktiska kostnaden för dig blir. För att du ska få ett pris som är korrekt är det bra om du kontaktar oss för energioptimering i Stockholm.

Varmt eller kallt välkommen, vi kan båda.