Byta radiatorventiler i Stockholm

Preview in new tab

Genom att byta ut dina radiatorventiler och termostater i Stockholm får du en jämnare värmefördelning i radiatorn. Det går då inte åt lika mycket energi till att värma upp radiatorn som ett ojämnt flöde gör. Det blir helt enkelt en billigare drift eftersom du optimerar energianvändningen.

Varför oss vid byte av radiatorventiler och termostater?

Har er fastighet i Stockholm gamla radiatorventiler och termostater som ni i behov av att byta?

  • Vi är experter på energieffektivisering och energioptimering
  • Vi använder de senaste radioventilerna och stamregelventiler
  • Vi byter ut 10 000 – 15 000 radiatorventiler per år
  • Vi energioptimerar fastigheten och minskar energikostnaden
  • Vi tar inga hutlösa priser för vårat arbete

Ring oss i Stockholm när dina radiatorventiler krånglar

Radiatorventilen är ventilen som stänger och öppnar vattenflödet in till radiatorn och anpassar temperaturen i radiatorn genom att blanda kallt och varmt vatten. Det är värmefördelningen i vattnet som gör att radiatorn och rummet blir den önskade temperaturen. Ventiler åldras och med jämna mellanrum behöver de bytas ut. Om ventilen börjar strula är det dags att byta ut din radiatorventil i Stockholm eftersom det annars kan skapa överdrivet energianvändande på olika radiatorer i fastigheten. Ojämn fördelning av värmen i radiatorer kan skapa kalla och varma rum och blir dyrare i drift.

Genom att byta ut radiatorventiler och termostater så får du ett jämt flöde i radiatorn och därmed billigare uppvärmning av fastigheten i Stockholm eftersom det går åt mindre energi. Du får dessutom glada hyresgäster som har ett bra inomhusklimat och en jämn temperatur. Oftast sker bytet av radiatorventilerna i samband med injusteringsarbetet. Genom nya och moderna radiatorventiler och stamregelventiler kan du energioptimera uppvärmningen och vattenflödet och därigenom minska energikostnaderna.

Vi effektiviserar energiförbrukningen i din fastighet

Vi erbjuder installation av marknadens modernaste radiatorventiler och stamreglerventiler till bra priser. Allt vi använder oss av uppfyller alla krav. Oavsett om ni är ett bostads- och fastighetsbolag, fastighetsägare, bostadsrättsförening eller en kommun i Stockholm så kan vi hjälpa er med ert byte av radiatorventiler eller stamregelventiler.

Eftersom vi är specialister inom energieffektivisering i Stockholm och VVS kan vi även hjälpa dig med injustering av värme och kylsystem, varmvattencirkulation, energideklaration, obligatorisk ventilationskontroll, energikartläggning, projektering, felsökningar och utredningar, servicebyten, fjärrvärmecentraler, bergvärmecentraler samt styr och regelinstallation.

För offert är du varmt välkommen att kontakta oss via både mejl eller telefon.

Välkommen till oss!